Kamatostul kapják vissza a pénzüket

Hódmezővásárhely - 51 millió forintot fizet vissza az új-kishomoki lakosoknak a víziközmű-társulat. A városrészben tavaly fejeződött be a csatornázás.

Munkatársunktól

A pályázat időközben teljes támogatottságot kapott, így a helyiek önrészére már nem volt szükség. A városvezetők az utakat újították volna fel a megmaradt pénzből, de a lakók úgy döntöttek, inkább visszakérik

a pénzüket. [namelink name="Benkő Zsolt"] települési képviselő azt mondta, a kamatok miatt mindenki többet kap vissza, mint amennyit befizetett, ezt arányosan osztják szét az ingatlantulajdonosok között.


– Akik lakáskassza-szerződést kötöttek, érdemes végig fizetni, mivel csak akkor kapják meg az állami támogatást magyarázta a képviselő.


A visszafizetés részleteiről napokon belül mindenkit levélben tájékoztatnak. A kiküldött dokumentumokat majd a lakosságszolgálati irodának kell visszajuttatni, ezután kezdik visszafizetni a pénzt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!