50 gramm gyanús fehér porral furikáztak a 47-esen

A vásárhelyi rendőrök őrizetbe vettek két helybéli férfit, akiknél egy igazoltatást követő járműátvizsgálás során több mint 50 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Mindkét személlyel szemben kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

A hódmezővásárhelyi járőrök szeptember 21–én nem sokkal 20 óra után igazoltatták egy személyautó két utasát a 47-es számú főúton. A jármű átvizsgálása során több mint 50 gramm fehér színű anyagot találtak. A rendőrök a két férfit előállították, a kábítószergyanús anyagot lefoglalták, amelyre a gyorsteszt amfetaminra pozitív eredményt mutatott. Az elsődleges vizsgálatok alapján a kábítószer tiszta hatóanyagtartalma eléri a jelentős mennyiséget.

A vásárhelyi nyomozók a 30 és a 25 éves terheltet őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukat az ügyészség indítványozta. Ellenük kábítószer birtoklása miatt indult eljárás. A személyautó sofőrjét azzal is gyanúsítják, hogy bódult állapotban vezette járművét.

A további vizsgálatok kiterjednek arra is, hogy a gyanúsítottak kiknek akarták értékesíteni a lefoglalt drogot - írta a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!