Vécét szeretnének a játszótér mellé

Hódmezővásárhely - Nagyon szeretek ide járni. Lehet biciklizni, homokozni, hintázni - sorolta Homlok Alexandra. A kislány tegnap nagymamájával játszott a vásárhelyi Európa Parkban. A játszótér egyre népszerűbb, jó időben szinte minden délután telt ház van.

Antal Sándor

Az eszközöket a közelmúltban felújították, mini kerékpáros KRESZ-pályát alakítottak ki, valamint készül a lúdtalp megelőzésére szolgáló taposópálya, amelyről már olvashattak lapunkban (2016. szeptember 19.: Taposópályát építenek Vásárhelyen).


– Több szülővel is beszélgettük már, hogy jó lenne, ha egy vécét is kialakítanának – mondta lapunknak egy nagymama. Nemcsak ő, hanem többen is kérték ezt a csütörtöki lakossági fórumon a városvezetőktől. – Tényleg jó lenne egy illemhely. Hozzánk közelebb van a Damjanich utcai játszótér, ott van, de most ide jöttünk – ezt már az egyik nagypapa tette hozzá, miközben unokájával játszott.

[namelink name="Hegedűs Zoltán"], Vásárhely alpolgármestere arról beszélt, egy olyan illemhely, mint amilyen a Népkertben van, 7 millió forintba kerül.


– Megvizsgáljuk, milyen lehetőségeink vannak, és ha találunk rá forrást, akkor igyekszünk kielégíteni a lakosok igényeit – tette hozzá Hegedűs, aki elmondta, hogy bővülni fog még az Európa Park, de azt nem árulta el, hogy mivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!