Közös jelöltje lehet Vásárhelyen az MSZP-nek és a Jobbiknak

A Vásárhely24 információi szerint Márki-Zay Péter közgazdász lehet az MSZP és a Jobbik közös jelöltje Vásárhelyen. A Fidesz-KDNP jelöltje a város megbízott polgármestere, Hegedűs Zoltán.

Munkatársunktól

Közös jelöltet indíthat Vásárhelyen Hegedűs Zoltán ellen az MSZP és a Jobbik: a Vásárhely24 információja szerint a potenciális jelölt Márki-Zay Péter közgazdász lehet. A portál megkeresését a hétgyermekes családapa nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni, annyit azonban elárult, érkezett hozzá megkeresés, ám indulását komoly feltételekhez kötötte, amelyek ebben a pillanatban még nem adottak.


A Vásárhely24 más forrásból úgy értesült, a két párt is szívesen látná őt, mint jelöltet, ezt azonban az országos vezetésnek is támogatnia kell.

A Jobbik közleményben reagált a Vásárhely24 értesüléseire:


A Jobbik nem indít közös jelöltet az MSZP-vel


A Jobbik sem Hódmezővásárhelyen, sem más településen, sem országgyűlési választáson, sem időközi önkormányzati választáson nem fog közös jelöltet indítani az MSZP-vel. Minden ezzel ellentétes tudósítás álhír, amelyet azonnal cáfolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!