Ingyenes képzések felnőtteknek

Hódmezővásárhely - Januártól várja a felnőtteket a Nyitott Tanulási Központ Vásárhelyen, a Bajcsy-Zsilinszky utca 70. szám alatt.

Munkatársunktól

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Az országban összesen 50 településen hoznak létre ilyen központot, ebből 47-et már átadtak. [namelink name="Balázs Ákos"] projektmenedzser hétfőn elmondta: hosszú távra tervezik a felnőttek ingyenes képzését. Más országoktól eltérően hazánkban veszik igénybe a legkevesebben ezeket a lehetőségeket. Várják azokat, akiknek van munkájuk, és azokat is, akiknek nincs. A helyi igényekhez igazítják a képzéseket, de amit el szeretnének indítani, az az idegen nyelvi (angol, német), az informatikai és pénzügyi alapismeretek oktatása, valamint alapkészségek, kompetenciák fejlesztése. Ugyanakkor olyan képzésekre is lehetőség lenne, amelyeken például az önéletrajzírásban segítenének, vagy éppen abban, hogyan kell megjelenni egy állásinterjún, miként menedzselhetik magukat a nők, hogyan kell közösen tanulni otthon a gyerekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!