Tizenhétszer szúrt a vásárhelyi gyilkos: életfogytiglant kaphat

Hódmezővásárhely - Aljas indokból, előre kitervelten, védekezésre képtelen személy sérelmére különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat T. Sándor ellen a Csongrád Megyei Főügyészség a Szegedi Törvényszéken pénteken – tudatta Szanka Ferenc ügyészségi szóvivő.

Munkatársunktól

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

A 31 éves T. Sándor – ahogy korábban írtuk – július közepén egy késsel tizenhétszer megszúrta anyja alvó élettársát a Csomorkányi úttól nem messze lévő házban. A mentők már csak a 67 éves férfi halálát tudták megállapítani. A rendőrök a helyszínen, Vásárhely külterületén fogták el T. Sándort. – Állandóan marakodtak. Havonta megjelentek náluk a rendőrök. Általában a pénzről szólt a vita. A bácsi megkapta a nyugdíját, ami pár napig tartott ki. Talán ez volt az egyetlen jövedelmük. Nagyon sajnáljuk a bácsit, aki tisztelettudó, rendes ember volt. Nem ezt érdemelte. Nem gondoltuk volna, hogy idáig fajulnak a dolgok – mondták akkor lapunk munkatársának a szomszédok. Később kiderült: a gyilkosság napján vett át a helyi postán T. Sándor egy levelet, amelyben az állt, hogy anyja élettársa feljelentette őt bántalmazásért. A férfi agya ekkor borulhatott el, és a gyilkosság mellett döntött. Az ügyészség az emberölés négyszeresen minősített esete miatt életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!