Vádemelési javaslat a díler ellen

Hódmezővásárhely - Egy kertvárosi társasház első emeleti szobájában termesztett kábítószert egy 26 éves vásárhelyi férfi. A lakásból kiáramló szag buktatta le.

Munkatársunktól

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói lakossági bejelentés alapján tartottak házkutatást H. Zsolt lakásában május 31-én hajnalban. A férfi az egyik szobában fóliasátrat épített, ott termesztette a kendert. A nyomozók több mint 150 gramm kábítószernek minősülő növényi törmeléket, THC-tartalmú süteményt, 12 tő palántát és nagy összegű készpénzt foglaltak le. A gyanúsított a kábítószer többségét már értékesítésre kisebb pakkokba összekészítve tárolta.
H. Zsolt egy füzetben a termesztéssel kapcsolatos kiadásairól pontos nyilvántartást vezetett. A rendőrök a további adatgyűjtés eredményeként több olyan fogyasztót állítottak elő, akik a férfitól szerezték be a drogot. A nyomozás kiderítette, hogy H. Zsolt legalább 200 alkalommal értékesített kábítószert több vásárhelyi fiatalnak. A férfi ellen folytatott nyomozást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a napokban befejezte. Az ügy iratait kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!