Vásárhelyi Fidesz: Ez törvénysértés!

Tavaly február 25-én megszűnt a polgármesteri hivatal átláthatósága - jelenti ki lapunkhoz eljuttatott közleményében a Fidesz vásárhelyi szervezete.

Munkatársunktól

Azzal folytatja, hogy „azóta a város honlapjára csak részben kerülnek fel a kötelezően nyilvános információk, szerződések", mert a mostani vezetés a párt szerint titokban tartja, hogy a vásárhelyi adófizetők pénzén kik és mennyiért dolgoznak, sőt, lassan nemcsak a közérdekű információktól, de a városháza épületéből is kizárják a helyieket.


„Elég a titkolózásból, a sunnyogásból és a törvénysértésből! Minden vásárhelyi polgárnak joga van tudni, mire költi a város adóforintjaikat. Felszólítjuk Márki-Zay Péter polgármestert, hogy a törvényeknek megfelelően hozza nyilvánosságra az összes megbízási szerződést, hogy a vásárhelyiek megismerhessék, kiket és mennyi pénzért foglalkoztat a város" – zárul a helyi Fidesz közleménye.

 

Címkék#Fidesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!