Ingatlanajánló

2023.10.22. 07:00

A hét ingatlana: egyedi nyaraló a Holt-Tisza partján - Fotók

Szeretne egy saját partszakaszt? Ráadásul 100 méter hosszan? Most az Öné lehet, ráadásul egy komplett, horgászásra és fürdésre is alkalmas stéggel. És még szót sem ejtettünk a hozzá tartozó, csodás ingatlanokról, amit, bár nyaralóként hirdet a jelenlegi tulajdonos, mi bármikor beköltöznénk állandóra!

Delmagyar.hu

ingatlanbazar.hu

„Szeged mellett, Algyő település külterületén található Atkai Holt-Tisza partján kínálom megvételre ezt a teljesen egyedi nyaralót!

Az ingatlan 4316 m2-es telekterülettel és közel 100 méter saját partszakasszal rendelkezik, ami szinte teljesen egyedülálló a maga nemében! A telek területe teljes egészében körbe kerített (vasbeton alapzattal, komoly, zárt kerítéssel) és a saját partszakaszon egy komplett, horgászásra és fürdésre is alkalmas saját stéggel is rendelkezik. Területe egyébként gyönyörűen parkosított, karban tartott, részben termő gyümölcsfákkal is beültetett.

Felépítmény kettő darab található rajta: egy 67 m2 hasznos alapterületű, 13 m2-es fedett terasszal is rendelkező, 2 szobás, összkomfortos ház és egy kb 40 m2 alapterületű melléképület, mely szintén rendelkezik az elérhető közművekkel, így akár egy külön vendégházzá is alakítható.

Az épületek fűtéséről egy tartályos gázról üzemelő gázkazán gondoskodik, valamint a főépületben egy komplett konyha és fürdő-wc, valamint a melléképületben is egy mosdó és egy wc is megtalálható!

Az udvar központi helyén, a főépület mellett egy nagy méretű fedett terasz is található, mely alatt akár közepes méretű rendezvények, sütögetések is tarthatóak, köszönhetően az épített bográcsozó és grill terasz résznek.

Amennyiben egy egyedi és különleges ingatlant keres akár vendégfogadásra/rendezvényekre (kiadás jelleggel), vagy saját részre, esetleg szeretne elvonulni a város zajától és/vagy szereti a horgászatot, akkor ez a lehetőség valóban kihagyhatatlan, mert Közép-Európa egyik legjobb horgász vize a holtág, ahol szinte bármilyen méretű és fajtájú hal a horgára akadhat![...]” 

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!