Ingatlanajánló

2024.05.26. 07:00

A hét ingatlana: Kecses magánház eladó Deszken – Fotók

Delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

A SIP technológiával kivitelezett ingatlan tulajdonosa semmin sem spórolt, mindenben a minőségre koncentrált. A közel 130 négyzetméteres ingatlanhoz dupla garázs és hatalmas fedett terasz is jár, ráadásul az utóbbihoz egy 5 négyzetméteres szauna is tartozik.

Szép,feszes,kecses új magánház Deszken eladó! Az ingatlan rendkívül bájos és már szépen kialakult környezetben található az új osztásban.A ház SIP technológiával kivitelezett és rendkívül igényes anyagokkal lett ellátva szerkezetileg.A tulajdonos semmin nem spórolt,mindenben a minőségre koncentrált.A méreteket tekintve összesen 129 négyzetméter a tiszta hasznos terület plusz 33 négyzetméter a dupla garázs.A fedett terasz pedig közel 40 négyzetméter.Az ingatlan gyakorlatilag két darab szegedi 40-50 négyzetméteres használt lakás ára,tehát ha fiatalok összeköltözés előtt állnak,ne habozzanak vagy ha csak szimplán megunták a város zsúfoltságát,ez a ház lehet a megoldás

További otthonok az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!