Kecskemét és környéke

2011.05.27. 12:05

Delmagyar.hu-gyereknap: Gokartozz Gusztos Bencével és Ripka Kálmánnal!

Kecskemét – A Kecskeméti Gokart Stadionban május 29-én, a delmagyar.hu gyereknapján a megasztáros Gusztos Bencével és a Jóban Rosszban sorozat kecskeméti tinisztárjával, Ripka Kálmánnal gokartozhatnak a kilátogatók.

Major Stella

– Piszkosul várom már. Mindenem a sebesség. Ugyan még nincs jogosítványom, de párszor ültem már a volán mögött, és gokartozni is nagyon szeretek. Könnyen megeshet, hogy egy nálam jóval tapasztaltabb gokartossal kell majd versenyeznem, így a győzelmemet nem garantálhatom, de a gázpedált nyomni fogom – mondta el a delmagyar.hu-nak [namelink name="Ripka Kálmán"], a Jóban Rosszban sorozat kecskeméti tinisztárja.

A lányok nagy örömére a 17 éves srác nem érkezik egyedül, egyik barátját, Gusztos Bencét, a Megasztár 5-ik szériájából ismert fiatal rockert is magával hozza. – Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogok teljesítni, mert még sohasem gokartoztam. Remélem, a kezdők szerencséje velem lesz – árulta el [namelink name="Gusztos Bence"]. A fiúk ezen a nyáron szeretnék megszerezni a jogsit, ezért a rajongóknak azt tanácsoljuk, járjanak nyitott szemmel.

Ripka Kálmán szerint nem jogsiva működik az autó.

Ripka Kálmán szerint nem jogsival működik az autó.
A gyereknap egyik fővédnöke, [namelink name="Szemereyné Pataki Klaudia"] 6 éves kislányával, Szintával, és gyermeke unokatestvérével, a 11 éves Danival látogat ki a rendezvényre. – A lányom a lovaglást és a gokartozást várja a leginkább, de biztos vagyok abban, hogy az arcfestést sem hagyja ki. Dani pedig ennyi csodajárgány láttán egész nap el lesz ragadtatva. Attól félek, egyáltalán nem akarnak majd hazajönni velem – mondta nevetve az alpolgármester asszony.

Lássuk ki a gyorsabb! Gokartozz a delmagyar.hu sztárvendégeivel!

Nincs más dolgod, mint regisztrálj a játékunkba és te is a szerencsések között lehetsz, akik együtt gokartozhatnak sztárvendégeinkkel. Az online regisztrációt megtalálod a cikk végén. A sorsolást május 29-én, a gokart stadionban tartjuk 11 és 14 órakor. 10-10 szerencsés 5 körös gokart futamon bizonyíthatja, hogy akár sztárvendégeinknél is gyorsabban repeszt.

Valóban számos program várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt: a Talmácsi Motoros Iskola jóvoltából egész nap ingyen motorozhatnak a gyerekek 20 darab Yamaha PW típusú 50 köbcentis kismotorokkal egy olyan felfújható mobilpályán, ahol nem eshet bajuk. A motorozáshoz szükséges teljes felszerelést is az iskola biztosítja a lurkóknak. Emellett a kerékpár szerelmeseit is várjuk a gokart stadionba: ezen a napon ingyenesen biciklizhetnek a gyerekek a Magellán Sport 500 négyzetméteres pályáján. A terepcangázás izgalmait pedig külön erre az alkalomra épített buckákkal, dombokkal biztosítják a szervezők. Továbbá egséz nap 10 százalékos kedvezménnyel száguldozhatunk a különféle gokartokkal a 938 méteres 10 kanyarral nehezített gokart pályán.

A számos program mellett pihenésként extrém sport bemutatókat is láthat a közönség, megmutatják magukat a kecskeméti freerunosok, illetve a BMX flatland stílus képviselői. – Május közepén vettünk részt Bécsben egy nemzetközi versenyen. A gyereknapon is láthat majd a közönség olyan trükköket, amelyeket a a legutóbbi megmérettetésen mutattunk be – árulta el Szabó Dávid, aki 2010-ben 5-ik lett a világbajnokságon. Társa, Sinkó Lajos pedig világbajnoki ezüstérmes.

Kattints a képre a nagyobb méretért!

Kattints a képre a nagyobb méretért!
Várunk május 29-én, vasárnap, gyereknapon a Kecskeméti Gokart Stadionba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!