Kecskemét és környéke

2011.06.12. 11:06

Trokán Nóra és Caramel barátsága nem csak a kameráknak szólt

Bár véget ért a Nagy Duett, Trokán Nóra és Caramel nem szakadtak el egymástól. A kecskeméti teátrum színésznője és az egykori Megasztáros már el is készítette az első közös stúdiófelvételét.

Gál Orsolya

Már nem forognak a kamerák, nem kell hétről hétre újabb duetteket megtanulniuk, mégsem szakadt meg a kapcsolat [namelink name="Trokán Nóra "]és [namelink name="Caramel"] között. A barátság ugyanis, ami elkezdett kialakulni közöttük, egyáltalán nem csak egy hamis látszat volt, amivel a tévénézőket akarta áltatni a két versenyző.

- Nagyon jóban vagyunk. Szinte már testvéri kapcsolat kezd kialakulni köztünk. Olyan, mintha egy tőről származnánk, nagyon hasonlítunk egymásra. Örülök neki, hogy egy ilyen barátra találtam a műsor által – mondta a delmagyar.hu-nak Trokán Nóra.

Carameltől megtudtuk, a műsor második felében érezte igazán jól magát, addig csupán keresgette a helyét. - Szerencsénk volt, mert az elején is bizalmat szavazott nekünk a közönség, így hétről hétre továbbjutottunk, még akkor is, amikor nem voltam meggyőződve arról, hogy ott a helyem. A végére azonban belerázódtunk, és valóban jól éreztük magunkat – mesélte a Megasztáros.

A kecskeméti teátrum színésznője és az egykori Megasztáros már el is készítette az első közös stúdiófelvételét.

A kecskeméti teátrum színésznője és az egykori Megasztáros már el is készítette az első közös stúdiófelvételét.
Az énekes szerint Nóri tökéletes partner volt, úgy érzi, nem is kívánhatott volna jobbat. Szorgalmas, tehetséges, kedves, jóindulatú embert ismert meg a szép színésznőben. - Próbáltam egy-két technikai fogást mutatni neki az énekben, de úgy gondolom, hogy ez egy oda-vissza játék volt, én ugyanúgy tanultam tőle, mint ő tőlem. Neki is nagy színpadi rutinja van már, úgyhogy öröm volt vele a közös munka – tette hozzá Caramel, aki elárulta azt is, hogy a zsűri értékelésével sokszor nem értett egyet. – Néha azt gondoltuk, hogy nem vagyunk elég izgalmasak, mert alulpontoztak bennünket például Hajdú Petiékhez képest, akik viszont nem az énekre helyezték a hangsúlyt. Úgy gondolom, hogy az volt a jó út, amit mi követtünk, hogy nem adtuk oda a lelkünket, hanem azt tettük, ami igazán belőlünk fakad – emelte ki a Megasztáros.

Nóri nagyon meglepődött, amikor a döntőben az ő nevünket mondták ki. A fiatal színésznő ugyanis egyáltalán nem számított rá, hogy megnyerik a versenyt. - Számomra ott ért véget a Nagy Duett, amikor elénekeltük a döntőben a harmadik számot. Nekem az volt a kihívás, hogy jól sikerüljön mindhárom dal. A tétje az volt ennek a versenynek, hogy meg tudok-e felelni önmagamnak, nem az, hogy továbbjutunk-e. Az, hogy megnyertük a Nagy Duettet, egy pozitív visszajelzés volt, hogy jól tettük a dolgunkat – mondta Nóra, aki szerint a Lélekdonor című dal volt a csúcspont számukra a műsorban, mindketten érezték, hogy az egy különleges pillanat volt.

Caramel & Trokán Nóra - Lélekdonor (Caramel) - A Nagy Duett
Caramel mentorként sok mindenre megtanította Nórit a verseny ideje alatt. Nem csak énektechnikai fogásokra, hanem többek között arra is, hogy mennyire kell az embernek megvédenie saját magát, és kiállnia önmagáért. Arra mindketten számítottak, hogy a bulvársajtó összeboronálja majd őket. Nóri elismerte, ez az elején nehéz volt, de most már nem foglalkozik vele. A bulvársajtót megpróbálja teljesen kizárni az életéből.

A páros továbbra is folytatja a közös munkát. Caramel A dal nem hagy el című számát már fel is énekelték egy stúdióban, duett verzióban. A Megasztáros a decemberi önálló koncertjére pedig meghívta Nórit, ahol ismét együtt lép majd színpadra a Nagy Duett győztes párosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!