Kecskemét és környéke

2011.08.21. 09:54

Végre elkészülhet a megasztáros tehetség klipje

Elkészült Gusztos Bence zenekarának első saját száma. A Megasztár felfedezettje most bandájával együtt gőzerővel azon dolgozik, hogy leforgathassák az első klipjüket is.

Gál Orsolya

Nekem csak te vagy: ez a címe a SigNature X első saját szerzeményének. Gusztos Bence zenekara ebben az évben alakult, és máris azon dolgoznak, hogy a számhoz egy klip is készülhessen.

- Fél éve hoztuk létre a SigNature X-et - mondta a delmagyar.hu-nak Gusztos Bence. - A gitárosunk Kardos Roland, a dobosunk Kovács András, a basszusgitáros pedig Hunyadi Gábor. Rockosabb nótákat játszunk, egyelőre feldolgozásokat, de szeretnénk, ha idővel ezeket felválthatnák a saját számok – tette hozzá Bence.

Nekem csak te vagy: ez a címe a SigNature X első saját szerzeményének.

Nekem csak te vagy: ez a címe a SigNature X első saját szerzeményének.
A kiskunhalasi megasztárostól megtudtuk, hogy bár az első saját számuk szövege érzelmes, cseppet sem kell lassú, lírai nótára számítania a közönségnek. Igazi rockzene került ki a fiúk keze közül. Reményeik szerint pedig nemsokára már a klipet is láthatjuk majd.

Bence számára hamarosan véget ér a nyári szünet, és újra beül az iskolapadba. A szegedi Gábor Dénes Középiskola diákja most kezdi a negyedik tanévét a Tisza-parti városban, ahol egy ötévfolyamos nyelvi osztályba jár. Azonban mielőtt újra kézbe venné a tankönyveket, még elutazik a családjával egy görögországi nyaralásra. A szünetben már volt lehetőségük egy kis közös kikapcsolódásra, Bence egyik kedvenc országába, Angliába utaztak el közösen, amit már régóta szeretett volna megismerni a fiatal tehetség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!