Kecskemét és környéke

2011.10.06. 09:42

VV Anikó Andrist szeretné a villában látni

Csütörtök este dupla beszavazó-showt láthatnak a nézők, ahol eldől ki lesz a két új beköltöző a Való Világ villájába. A két "meglepetés" kategória, a Feltörekvők és a Karrieristák jelöltjeire lehet szavazni. Előbbiben indul a Baján tanuló Andris is.

Delmagyar.hu

A Feltörekvők jelöltjei között szeretne a Való Világ villájába jutni a bajai főiskolán építőmérnöknek tanuló Andris is, akinek komoly pártfogoltja is akad VV Anikó személyében: a VV4 fekete démona mindenképpen őt szeretné a villában látni.

Így szavazhatsz Andrisra!

SMS: 1780, Andris
Az SMS díja 95 Ft ÁFA-val.
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 5
A hívás díja 95 Ft ÁFA-val.

 A 23 éves fiú esélyeit növeli, hogy egyedülálló, így szabadon keresheti majd a szerelmet a valóságshowban. Saját bevallása szerint hetente 2-3 alkalommal szeretkezik és egy hónapnál tovább nem bírja szex nélkül. A lemezlovasként dolgozó, a szakmában csak Dj. Andrewként ismert srácnak bajaiként természetesen a halászlé a kedvenc étele, az italok közül a kólát szereti, csak önthessen mellé Bacardit vagy whiskyt.

Andris a villába vágyik!

Andris a villába vágyik!
Andris képes az őrült dolgokra: egyszer meztelenül szaladgált a -10 fokos hidegben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!