Kecskemét és környéke

2011.11.22. 11:57

A Kecske, aki nem szereti a káposztát

A KKSE kabalafigurájával, Meccs Elekkel beszélgettünk, akinek kiváló születésnapi ajándék lenne a december 10-i Szolnok elleni győzelem.

Szeitz Gergő

- Kit rejt a kecske?
- A Kandó Kálmán Szakközépiskolában tanulok, bútoripari technikus, asztalos szakon.

- Hogyan választottak ki a kabalafigura életre keltőjének?
- Régebben volt egy másik kecske, de ő ráunt erre a szerepre. Az édesanyám a sportcsarnokban dolgozik, ő kérdezte meg tőlem, hogy vállalnám-e ezt a szerepet? Egyből igent mondtam.

Meccs Elek.

Meccs Elek.
- Mi vonzott a feladatban?
- Azt éreztem, hogy nagyon jó leszek, élvezni fogom, a biztatásommal pedig lázba hozom a szurkolókat. Ráadásul mindig láthatom játszani a csapatot hazai pályán. Szóval, tényleg jól érzem magam.

- Ki a kedvenc játékosod a KSE-ből?
- Wittmann Krisztiánt mondanám, mégpedig azért, mert ő a csapat motorja, csapatkapitánya, és a játéka is szemet gyönyörködtető.

- Milyen helyezést vársz ebben az évben a csapattól?
- Mindenféleképpen a felsőházi rájátszást várom, azon belül is a 4 közé jutást, ami úgy gondolom meglehet a 2011/2012-es esztendőben. Jó játékosok alkotják az együttest, ha mindenkinek maximális a koncentrációja, sikerülhet a dobogón végezni. A négy között már bármi történhet, akár egy bajnoki cím is összejöhet.

A kecske nélkül nincs hazai meccs.

A kecske nélkül nincs hazai meccs.
- Meddig tervezed, hogy kabalafigura leszel?
- 1-2 évig biztos, de lehet, hogy sosem fogom megunni. Bár egyszer minden jónak végeszakad, meg addigra már valószínűleg a ruhába sem fogok beleférni.

- Mit üzennél a szurkolóknak?
- Minél többen jöjjenek szurkolni a meccsekre, legfőképpen a B-középhez csatlakozzon sok ember, mert a drukkerek bíztatásával még jobban menne játék.

- December 10-én a nagy rivális Szolnok csapata látogat Kecskemétre, milyen eredményre számítasz a meccsen?
- Ez a meccs egybeesik a születésnapommal, szóval fantasztikus ajándék lenne a csapattól, ha megvernénk a Tisza-parti gárdát. Hajrá Kecskemét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!