Kecskemét és környéke

2011.11.11. 08:49

Tuti bukta: péntek a mi napunk!

A zene helyett, most inkább a pénznyerésre hangolódjunk, mert ma este az Eb-pótselejtezők odavágója, és több futball- válogatott baráti összecsapása jó pénzt hozhat a konyhára.

Tolnai Balázs

1. Magyarország - Liechtenstein ((0-1) H - 1.45 )

A magyar válogatott idei utolsó hazai mérkőzését játsza Liechtenstein ellen péntek este. Az október 31-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt magyar aranylabdás, Albert Flórián emlékére futnak ki a pályára a fiúk, és teltház előtt többgólos sikerrel búcsúznak el a Császártól, akinek halálával nem csak mi, hanem a világ labdarúgása is egy hatalmas legendát veszített el.

Dzsudzsákék remek hangulatban készülnek Liechtenstein ellen. Fotó: MTI.

Dzsudzsákék remek hangulatban készülnek Liechtenstein ellen.
Fotó: MTI.

2. Bosznia-Hercegovina - Portugália (D - 3.20)

Harmadik felvonás. Bosnyák - portugál - újratöltve. A két csapatnak már a tavalyi VB-re is egymás testén keresztül vezetett az út, akkor a luzitánok kettős győzelemmel váltották meg a jegyüket Dél-Afrikába. Annak ellenére, hogy a portugál válogatott még mindig magasabban jegyzett csapat, most elmarad a győzelem Szarajevóban. Fanatikus szurkolók, stabil védelem és egy bombaformában léve Dzeko ha a győzelemre nem is, az egy pontra mindenképpen elég lesz Ronaldoék ellen.

3. Észtország - Írország (V - 2.25)

Hogy hogyan játszhat egy csapat pótselejtezőt a EB-re kijutásért azok után, hogy simán kikap Feröeren? Talán maguk az érintettek sem tudják. Az észtek nevető sokadikként futottak be az olaszok mögé, a realitás talajától rendesen elrugaszkodva. A északiak Fortuna segítségével a szerbeket és a szlovénokat is maguk mögé utasították, így péntek este az íreket fogadják a pótselejtező odavágóján. Az írekben még fájó emlékként él Henry kezes gólja, amely két éve szertefoszlatta az álmaikat, azonban az esély újra adott.

4. Ukrajna - Németország (V - 1.68)

Pénteken, papíron egy tétnélküli barátságos meccs vár a Nationalelfre azonban tudhatjuk, hogy számukra nem létezik ilyen. A fiatalok lehetőséget kapnak a bizonyításra, és lefocizzák a jobb napokat is megélt szomszédainkat. Götze és pajtásai villognak, Németország simán nyer.

5. Hollandia - Svájc ( A mérkőzésen 2,5-nél több (V) gól lesz - 1.77)

A hollandok Svájcot fogadják péntek este Amszterdamban, Ugyan jelen esetben csak egy barátságos mérkőzésről beszélhetünk, a vendégeket kár lenne lebecsülni. A svájciak tengelyét, az idei Bl szezonban is jól futó, FC Basel játékosai adják, akik az Old Traffordon is összehoztak három gólt a közelmúltban. A hollandoknál pedig a pályán lesz az Arsenal gólfelelőse, Robin Van Persie, aki a szezonkezdet óta már 13-at termelt, és klasszisából pénteken is ízelítőt adna. Minket nem érdekel a végeredmény, a két csapat 2.5 gól fölé megy, mi pedig a kocsmába, elinni a nyereményünket.

Címkék#tippmix

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!