Kecskemét és környéke

2011.12.03. 21:01

10 pontos kecskeméti vereség a Falco otthonában

Kecskemét – A Kecskeméti KSE férfin kosárlabdacsapata 83-73-ra kikapott a Falco otthonában, elszenvedve ezzel harmadik vereségét.

Delmagyar.hu

A kecskeméti csapat jól kezdett, az első negyed után nyolc ponttal még csorvásiék vezettek. A szünetre egy pontra csökkent az előny, amit az utolsó játékrész ismét hétre növelt a vendégcsapat. A hajrában azonban hengerelt a Kálmán vezérelte falco, és végül 10 ponttal megnyerték a rangadót.

Falco-Szova KC Szombathely - Kecskeméti KSE 83-73 (21-29, 20-13, 15-21, 27-10)
Aréna Savaria, 2600 néző
Vezette: Vígh P. dr., Frányó P., Szabó G.
Falco: KÁLMÁN 18/6, TIMBERLAKE 26/3, Simon L. 2, SZABÓ 19/6, Pantelics 4 Csere: Will 10/6, Harazin 4, Jancsikin -, Szanati -
Kecskeméti KSE: Kelley 13/3, WITTMANN 17/3, Radonjics 10/6, DÉNES 9/9, Bencze 7 Csere: Vukadinov 4, CSORVÁSI M. 9, Hegedűs 4. Szakmai igazgató: Sztojan ivkovics

A két szakvezető bb1.hu-nak adott nyilatkozata:
Bencze Tamás, a Falco edzője: - Azt kaptam, amit vártam. Egy nagyon kulturált kosárlabdát játszó ellenfelet sikerült legyőznünk. Az első negyedben elég puhán védekeztünk, a Kecskemét pedig nagyon extrán dobott. Aztán feljavultunk, támadásban mindig megtaláltuk azt az embert, aki át tudott lendíteni minket a holtponton. Nagyon boldog vagyok, hiszen túl azon, hogy egy fontos, ki-ki meccset nyertünk meg, megőriztük hazai pályán veretlenségünket. Meccs előtt mondtam is a srácoknak, hogy jó lenne ezt minél tovább kitolni, jöjjenek ide Szombathelyre félve a csapatok. Jó passzban várjuk a rangadót.

Sztojan Ivkovics, a Kecskemét szakmai igazgatója: - Nagy meccset játszottunk. Könnyen lehet, hogy a negyedik negyedben pszichés gondok is jelentkeztek játékosaimnál, mert a végén megbosszulta magát az, hogy nem tudtunk tiszta helyzetekből, ziccerekből sem betalálni. Illetve nem tudtunk alkalmazkodni a Falco agresszív játékához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!