Kecskemét és környéke

2011.12.09. 09:52

A hét meccse: pénteken jön a Szolnok!

Egy olyan mérkőzés következik pénteken 19 órakor a kecskeméti férfi kosárlabdázóknál, ami mindenkit megmozgat a városban. Ezúttal arról kérdeztünk közismert kecskeméti embereket, mit várnak a KKSE-Szolnok meccstől.

Szeitz Gergő

Kovács András, a Print 2000 KFT. ügyvezető igazgatója: - Nem vagyok nagy kosárlabda rajongó, de azt tudom, hogyha a Szolnok jön Kecskemétre, az egy óriási rangadónak számít a honi kosárlabda bajnokságban. Ezekre a nagy rangadókra általában ki szoktam látogatni, és szurkolok a minél jobb eredmény eléréséért. Nagyon szoros meccset várok, szerintem a Kecskemét nyer két ponttal.

A Kecskemét-Szolnok rangadók mindig parázs csatát ígérnek.

A Kecskemét-Szolnok rangadók mindig parázs csatát ígérnek.
Szabó Csaba, a Kecskeméti Katona József Színház produkciós vezetője: - Mivel én szolnoki származású vagyok, ezért a Szolnoknak fogok szurkolni a találkozón. A két csapat azonos játékerőt képvisel, de úgy érzem, most vendégsiker fog születni. A szívem, és az eszem is ezt sugallja.

Pajor Jenő, a Kecskeméti Pajor Pálinka ZRT vezérigazgatója:  - Mint ahogy Sztojan Ivkovics a napokban mondta, ebben a bajnokságban bárki, bárkit legyőzhet, hiszen az összes együttes körülbelül azonos szinten van. Ez a derbi egy ki-ki meccs lesz, talán az is fog dönteni, ki bírja jobban idegekkel a végét. Természetesen ott leszek a rangadón, 6-8 pontos kecskeméti győzelmet várok!

Kecskeméti KSE - Szolnoki Olaj - Beharangozó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!