Kecskemét és környéke

2012.02.25. 20:50

A Szeged sem tudta megállítani a kecskeméti diadalmenetet

A Szeged ellen megszerezte zsinórban hetedik győzelmét is a bajnokságban a Kecskemét KSE kosárlabda együttese.

Delmagyar.hu

Kecskeméti KSE – Naturtex-SZTE-Szedeák 89-73 (23-22, 21-18, 20-11, 25-22)
Messzi István Sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: dr. Vígh P., Hegedűs T., Fodor A.
Kecskemét: WITTMANN 19/6, Mészáros M. 2, DJERASZIMOVICS 19, Dénes -, Bencze 10. Csere: Vukadinov 14/3, Perine 11, PAPP I. 12, Hegedűs 2.
Szeged: Drahos 6/3, LEVY 25, László 5, Ivosev 9, Dukics 14/6. Csere: Kiss Zs. 7/3, Tanács 2, Molnár M. 1, Vida -, Csorvási L. 4.

A bb1.hu beszámolója szerint az első félidőben fej-fej mellett haladtak a felek, egyik csapatnak sem sikerült nagyobb előnyre szert tennie. A Szeged nem adta magát könnyen, ami alapján úgy nézett ki, hogy akár egy végig izgalmas, szoros meccs alakulhat ki.

A félidő azonban a kecskemétieknek jött jól, akik ezután fokozatosan felőrölték a szegedieket. A csongrádiaknál Levy-n kívül senki sem kosarazott igazán jól, így nem volt csoda, hogy a végére bedarálta a több lábon álló Ivkovics-legénység a vendégeket.

[namelink name="Fodor Péter"], a Szeged edzője: Az első félidőben partiban voltunk a Kecskeméttel. Ezután történt egy vitatható szituáció, és nagyon elment a hazai együttes. Ezt követően már csak rohantunk az eredmény után.

[namelink name="Sztojan Ivkovics"], a Kecskemét edzője: Kiemelném Perine és Papp játékát. Öröm ilyen meccset látni. Taktikailag szuperül végre hajtottuk a feladatunkat, és megzavartuk a Szeged játékát az alacsony szerkezetünkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!