Kecskemét és környéke

2012.03.16. 18:25

Megasztár: Roland hiába ábrándozik Adriennről

Szerelem helyett harag a megasztárok között! Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a tehetségkutató két kecskeméti versenyzője egymásra talált, ehelyett azonban egyre jobban elmérgesedett köztük a viszony. Bihal Roland (24) és Nagy Adrienn (24) már alig beszél egymással.

Delmagyar.hu

– Roland azt mondta egy forgatáson, hogy köztünk akár több is lehet később. Ez nem így van, nekem nem az esetem, nem látok esélyt arra, hogy köztünk bármi is kialakuljon. Régóta ismerjük egymást, amikor Roli nem tudott hol aludni a válogatás során, felajánlottam neki a kanapém, de ennél több nem történt. Ez okoz köztünk feszültséget – nyilatkozta a Blikknek Adri. Hozzátette, egyelőre nem volt idejük megbeszélni a problémát.

A tizenkét versenyző ugyanis már lázasan készül az első adásra, amelyen egy társuktól már búcsúzniuk kell. A Megasztár első kiesője hétfőn a Blikk vendége lesz, az olvasók kérdéseire a blikk.hu-n és a 06 (1) 460-4848-as telefonszámon 11–12 óra között válaszol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!