Kecskemét és környéke

2012.04.03. 20:02

Kaposváron zárják az alapszakaszt a KKSE kosarasai

A kiszámíthatatlanul teljesítő Kaposvári KK otthonában lép utoljára az alapszakaszban parkettre a Kecskeméti KSE kosárlabda csapata szerdán 18 órától.

Delmagyar.hu

A KSE szempontjából már tét nélküli a mérkőzés, biztos hatodikok a tabellán, viszont somogyi együttes szemszögéből korántsem mindegy a találkozó, hiszen ha győz a csapat, és a Sopron otthon kikap a Pécstől, még a 8. helyen becsusszanhatnak a felsőházi rájátszásba.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK edzője: Győznünk kell, ha életben akarjuk tartani a playoff reményeket. Mostmár nem csak a mi kezünkben van a sorsunk, de ettől függetlenül minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a nyolcba kerülés érdekében.

Sztojan Ivkovics, a Kecskeméti KSE szakmai igazgatója: Rengeteget készülünk a rájátszásra. Most is ennek jegyében utazunk Kaposvárra. A csapat az elmúlt fordulókban már bizonyította rátermettségét, ám én szeretném, ha még jobban összerázódna a társaság és a fiatalok is nagyobb szerepet kapnának. Ez lesz az utolsó meccs az alapszakaszban, így ez lesz az utolsó alkalom a gyakorlásra. A D tervet most biztosan nem fogjuk alkalmazni, de az A,B,C,F közül bármelyik előjöhet.

Edzői nyilatkozatok forrása: www.kecskemetse.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!