Kecskemét és környéke

2012.04.06. 14:33

KKSE: Csorvási megsérült, Wittmann a forduló magyar csapatában

Egy magabiztosságra jelet adó, és egy kevésbé örömteli hír látott napvilágot a Kecskeméti KSE kosárlabda csapata háza táján. Összefoglaló.<br>

Szeitz Gergő

Csorvási Milán december közepén egy Kaposvár elleni mérkőzésen szenvedett részleges térdszalag-szakadást. Emiatt hónapokat kényszerült kihagyni a kecskeméti center. Mostanára már teljesen felépült, de a sors fintora, hogy az alapszakasz utolsó mérkőzésén, ugyancsak a somogyiak ellen találkozott a combja az ellenfél játékosával, ami aggódásra adott okot a sérülés első perceiben. Mára kiderült: szerencsére nincsen komolyabb baja Csorvásinak, valószínűleg edzhet, és a Szolnok elleni negyeddöntőkön már játszhat is.

Pozitívum, hogy a KKSE válogatott játékosa, Wittmann Krisztián újra bekerült a bb1.hu által összeállított forduló válogatottjába. A Jászberény elleni mérkőzésen 25 pontot elérő Wittmann a Kaposvár ellen is remekelt. 35 perc alatt 20/6-os pontmutató, 4 lepattanó, 4 gólpassz, 1 labdaszerzés volt a mérlege. A rájátszás előtt ez igen bíztató teljesítmény az irányítótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!