Kecskemét és környéke

2013.09.28. 11:02

Egy kicsit bevitték Elisabetát és Boglárkát

Kecskemét – Nem, nem argentin szappanopera: a két leányzó – muszáj idézni – „Kecskemét belterületén végzett prostitúciós tevékenységet."

Delmagyar.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya szabálysértési eljárást indított – őrizetbe vételük mellett – V. Elisabeta 22 éves, és Z. Boglárka 18 éves kecskeméti lakosok ellen. A két nő 2013. szeptember 27-én este Kecskemét belterületén végzett prostitúciós tevékenységet.

De történt más is Bács-Kiskunban: Hercegszántónál szeptember 26-án este egy mikrobusszal kilépésre jelentkezett négy orosz állampolgár.

Ellenőrzésükkor kiderült, hogy nem rendelkeznek érvényes úti okmányokkal. Mivel magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért előállították őket. Mindannyian menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így a külföldieket a BÁH Kiskunhalasi Meghallgatási Pontjára szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!