Kecskemét és környéke

2017.12.15. 09:26

Több méteren át tolta a busz a Daewoot, az utasa meghalt - galéria

Péntek reggel ütközött Kecskeméten egy busz és egy autó.

Munkatársunktól

Úgy tudjuk, hogy a Bethlen körúton haladt az autóbusz, amikor neki balról a tilos jelzés ellenére kihajtott elé egy Daewoo és összeütköztek. A busz több méteren keresztül tolta maga előtt a személyautót. A gépkocsit vezető 66 éves férfi súlyos sérüléseivel még kitudott szállni, de a mellette ülő 60 éves asszony a helyszínen életét vesztette, őt csak a tűzoltók tudták kiemelni.

Több méteren át tolta a busz a Daewoot, az utasa meghalt. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA


A busz Nagykőrösre tartott, 15-en ültek rajta, nekik nem esett bajuk. Az ott lévő egyik vendéglátó tulajdonosa azt mondta, hogy csak a nagy csattanásra lettek figyelmesek, ketten kiszaladtak segíteni, de csak később vették észre, hogy az autóban a jobb első ülésen is van egy személy, aki már életét vesztette. Azt is mondta még, hogy ez a kereszteződés nagyon veszélyes, mert véleménye szerint a lámpák nincsenek jól összehangolva.


Korábban


A rendelkezésre álló adatok szerint Kecskeméten, a Kada Elek utca és a Bethlen körút kereszteződésében péntek reggel egy autóbusz és egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben a gépkocsi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset következtében a személygépjármű sofőrje megsérült.


A rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják a helyszíni szemlét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!