Kecskemét és környéke

2012.04.28. 10:37

A KTE tartalékosan legyőzné a jó formában lévő győrieket

Több eltiltás is nehezíti a Kecskemét dolgát a Győr ellen, ám ennek ellenére is győzelemre hajt a KTE a bajnokjelölt ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

Delmagyar.hu

A Győr volt az első két vállra fektetett csapat a Széktói Stadionban a Kecskemét NB I-es történetében. Egy évvel később a vendégek feszült hangulatban, 9 emberrel fejezték be a találkozót. Miért érdekes ez a mérkőzés? Leginkább azért, mert a Győr akkor a harmadik helyen zárt, egy ideig a bajnoki címért is versenyben volt, ez a helyzet pedig kísértetiesen hasonlít a mostanira. Pintér Attilával akkor a harmadik helyre futottak be, ráadásul mindössze három vereséget szenvedtek 30 meccsen. Ebből a Kecskemét 2-0-ás hazai sikere volt az egyik bukás.

Tavaly szerzett először pontot az ETO a "hírös városban", akkor hiába vezettek a lilák már 3-1-re a 77. percben, a hajrában ledolgozták hátrányukat és döntetlen lett a vége. Ősszel saját pályájukon nem hagytak esélyt, a vége 0-4 lett, így a visszavágás természetesen fűti a haazi játékosokat. Nem lesz ez egyszerű feladat, hiszen többen is hiányozni fognak a megszokott alapcsapatból. Bori Gábor és Varga Róbert is a csapattal edzett a héten, ám egyikük sincs még a legjobb állapotában, kérdéses, mekkora szerepet tudnak majd vállalni vasárnap.

Az eltiltások is a szokásosnál jobban sújtják a csapatot, hiszen Mohl és Szavics sárga lapok, Pekár kiállítás miatt nem játszhat. Visszatérhet viszont a csapatba Alempijevics, és Patvaros is teljes intenzitású munkát végzett. A vendégeknél Kiss Máté múlt héten már pályára lépett az NB II-es csapatban, Simon András továbbra is sérült és Rati Aleksidze játékával sem számolhat Pintér Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!