Kecskemét és környéke

2011.07.01. 20:11

A rossz idő miatt egy hetet ráhúznak a borfesztiválra

Egy héttel meghosszabbítják a IV. Kecskeméti Bor- és Pálinkaünnepet, így július 3-a helyett, július 10-éig tartanak nyitva a fabódék. <br>

Delmagyar.hu

A változtatásra azért volt szükség, mert a kitelepülő vendéglátósok a rossz idő miatt veszteséget könyveltek volna el. A plusz egy hétéért is fizetniük kell a kereskedőknek, ez azonban csak egy jelképes összeg.

A hét elején még jó idő volt, de ezt követően állandósultak a záporok, zivatarok, melyeket viharos széllökések is kísértek, így a kitelepülő borászok hatalmas veszteségeket szenvedtek el. A szervezők ezért úgy döntöttek, egy héttel meghosszabbítják a borfesztivál idejét.

Egy héttel tovább maradnak a borkereskedők a főtéren.

Egy héttel tovább maradnak a borkereskedők a főtéren.
- Lesznek olyan borászok, akiknek ez már nem fér bele, mert más rendezvényen vesznek részt, de az itt lévő pálinkások és borosok 95%-a úgy döntött hogy ráhúz, és még egy hétig Kecskemét vendége lesz – mondta el a Kecskeméti Televíziónak Csabai Lili, a fesztiváliroda ügyvezető igazgatója. A jövő héten a Zenés Nyári Esték programjai szolgálnak majd programot a borfesztivál résztvevőinek.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!