Kecskemét és környéke

2019.06.21. 17:37

Az utcáról ugrott be az ablakon a tolvaj- fotó

A kecskeméti rendőrök néhány órán belül elfogták a lopással gyanúsítható férfit. Amit találtak nála, azt vegyészek vizsgálják. <br>

Egy 78 éves kecskeméti asszony 2019. június 20-án reggel bejelentést tett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mert egy ismeretlen meglopta. A helyszínen kiderült, hogy az elkövető egy – közvetlenül az utcára nyíló – nyitott ablakon mászott be a sértett lakóházának egyik szobájába. Átkutatta a helyiséget, és nagyobb mennyiségű készpénzzel távozott a házból - azt nem írják, ugyanazon az útvonalon-e. A zsákmány egy részét szinte azonnal elköltötte.

Kép forrása: Police.hu

Kép forrása: Police.hu

A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves kecskeméti férfit. A ruházatában kábítószergyanús anyagot találtak, amelynek vizsgálatára vegyész szakértőt rendeltek ki.

A nyomozók L. Istvánt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a helyi ügyészségen letartóztatásának indítványozására - olvastuk a bűncselekmény kapcsán a Police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!