Kecskemét és környéke

2011.08.06. 11:50

Borzalom: megvertek az utcán egy nőt, hazáig követték és kirabolták

Egy 19 éves lajosmizsei férfit azzal gyanúsítanak, hogy az utcán megvert egy nőt, majd hazáig követte és elrabolta az ékszereit.

Delmagyar.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy lajosmizsei férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen.

Pénteken hajnalban Lajosmizsén az utcán megvertek, majd hazáig követtek egy lajosmizsei nőt, majd a csukott, de nem zárt bejárati ajtón bement a rabló, és az ott alvó nőt többször megütötte, ujjáról az aranygyűrűjét lehúzta, illetve a szobában a polcon lévő két ékszeres dobozból egy arany nyakláncot, illetve egy gyöngyökből álló nyakláncot elvitt.

Ezek után a feljelentő férfi szobájába ment át és őt kényszerítette, hogy pénzt adjon át neki. Miután kapott 60 ezer forintot, a rabló elmenekült. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével egy 19 éves lajosmizsei férfi megalapozottan gyanúsítható. Kihallgatását követően őrizetbe vételére került sor. A bűncselekménnyel okozott kár: 160 ezer forint.

Címkék#Lajosmizse

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!