Kecskemét és környéke

2011.11.15. 13:35

Családi tragédia: a tűzoltóknak kellett bevatkoznia a brutális ütközés nyomán

A tűzoltók speciális feszítő-vágó eszközök segítségével tudták csak kiemelni a teljesen összeroncsolódott gépjárműből a hétfő esti tragédiában elhunyt házaspár holttestét.

Delmagyar.hu

Mint arról korábbi cikkünkben már részletesen is beszámoltunk, egy házaspár és két kislányuk életét vesztette hétfő este az 5-ös számú főúton, miután autójukkal egy szabálytalanul előző Volkswagen Phaetonnal ütköztek az 5-ös számú főúton. A Bács-Kiskun Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóságtól kapott tájékoztatás szerint a mentőszolgálat riasztotta a kiskunfélegyházi tűzoltókat a balesethez. Az 5-ös főúton történt frontális ütközésben a vétlen járműben két felnőtt és két gyermek utazott. Az ütközést követően a két felnőtt szörnyethalt. A két gyermeket a tűzoltók kiérkezése előtt a mentőszolgálat szakemberei vették ki a roncsból. Az egyik életéért még küzdöttek, de a kórházban ő is életét vesztette. A felnőttek holttestét a súlyosan roncsolódott járműből feszítő-vágó eszközök segítségével sikerült kiemelni.

Szörnyű látvány fogadta a baleset helyszínére érkező tűzoltókat. Fotó: Donka Ferenc (MTI)

Szörnyű látvány fogadta a baleset helyszínére érkező tűzoltókat. Fotó: Donka Ferenc (MTI)
A vétkes jármű vezetője súlyos sérülést szenvedett. A mentés ideje alatt teljes útzár volt életben. A helyszíni szemle, az úttestre került törmelék és olaj eltávolítása után, éjjeli 11 óra után állt helyre a közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!