Kecskemét és környéke

2013.11.29. 10:15

Elcsalták, összeverték majd kirabolták Lajosmizsén

A 37 éves kunszállási férfinak sikerült elmenekülnie támadói elől, és feljelentést tett a rendőrségen.

A lajosmizsei rendőrök elfogtak két helyi férfit, akik házukba csalták, bántalmazták majd kirabolták a sértettet.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. György 30 éves és V. István 27 éves lajosmizsei lakosok ellen. A férfiak azzal gyanúsíthatók, hogy egy a városba lakásvásárlási szándékkal érkező 37 éves kunszállási férfit lajosmizsei házukba csaltak, ahol a sértettet bántalmazták, levették róla a kabátját, melyből készpénzt tulajdonítottak el. A kunszállási férfinak - aki az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett - sikerült elmenekülnie támadói elől, és feljelentést tett a rendőrségen.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeképpen az esti órákban mindkét férfit elfogták a lajosmizsei egyenruhások, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette a terhelteket és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!