Kecskemét és környéke

2011.12.31. 16:27

Fotók: anya és két lánya sérült meg súlyosan Kunbábonynál

Kecskemét – Egy édesanya életveszélyes-, két lánya és sofőrjük pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután autójukkal egy sávját elhagyó kisteherautóval ütköztek szombat délután Kunbábonynál.

Delmagyar.hu

A rendőrségtől kapott legfrissebb információink szerint az 5202-es úton történt balesetet a Citroen kisteherautó sofőrje okozta, miután autójával eddig ismeretlen okból áthajtott a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a Suzukival. A Suzukit egy 20 éves tengelici fiatalember vezette, ő súlyosan megsérült. A kocsiban utazott még egy háromtagú család is, egy édesanya és két lánya. A nőt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az összeroncsolódott járműből, majd mentőhelikopterrel, súlyos-, életveszélyes sérülésekkel a kecskeméti kórházba szállították. 20 éves és 13 éves lánya szintén súlyosan megsérült. A balesetet okozó 34 éves férfi ugyancsak súlyosan megsérült, őt is Kecskemétre szállították mentővel. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés miatt 17 óráig teljes útzár lesz, a forgalmat földutakra terelik.

Súlyos baleset az 5202-es számú úton - Fotók (MTI)


Korábban írtuk:

Egy Citroen kisteherautó és egy Suzuki személygépkocsi ütközött össze frontálisan az 5202-es számú úton szombat délután - tájékoztatta Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a delmagyar.hu-t. A baleset Kunbábonytól két kilométerre történt, ahol eddig ismeretlen körülmények között egy Citroen kisteherautó és egy Suzuki Wagon R+ személygépkocsi ütközött össze frontálisan. A baleset következtében két személy súlyos, három pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínre irányítottak egy mentőhelikopter is, a rendőrség teljes útzárat rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!