Kecskemét és környéke

2011.11.03. 16:46

Harcos kínai fogott fegyvert a DÉMÁSZ szerelőjére

Kalocsa - Az egyik kínai bolt vezetője egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette majd megakadályozta a DÉMÁSZ szerelőit abban, hogy kikössék az áramot, mert jelentős díjtartozás halmozódott fel.

Delmagyar.hu

A délelőtt folyamán a DÉMÁSZ szerelője telefonon bejelentette a Kalocsai Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Kalocsán az egyik kínai bolt vezetője a bolt raktárában egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette majd megakadályozta őket abban, hogy kikössék az áramot, mert jelentős díjtartozás halmozódott fel - írja a Kalocsai Rendőrkapitányság közleményében.

A helyszínre érkező rendőrök előállították a kínai származású férfit, aki a kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A helyszínen lefoglaltak egy gázriasztó fegyvert lőszerekkel, amellyel a cselekményt elkövette.

A nyomozást, közfeladatott ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt rendelte el a Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Bíróság elé állítás keretében kerül sor az ítélet meghozatalára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!