Kecskemét és környéke

2012.01.10. 13:43

Havazás után jön a köd

Kecskemét - A meteorológiai előrejelzések szerint kedd délután megszűnik a csapadék, viszont szerda hajnaltól durva köd lesz, ami Bács-Kiskunban egész nap megmarad.

Delmagyar.hu

Kedden napközben csak nyugaton, estétől már keleten is csökken a felhőzet. Egyre kevesebb helyen várható csapadék: a Dunántúlon elszórtan kisebb eső, zápor, másutt eső, havas eső, hó egyaránt lehet. Szerdán változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szelet a Dunántúlon kedden erős, helyenként viharos széllökések kísérik, majd éjszakától mérséklődik a légmozgás.

Hajnalban keleten és néhol délnyugaton köd képződik, keleten a köd néhol napközben is tartósan megmaradhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -4 fok között alakul, a havas, derült részeken lehet néhány fokkal hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 3 és 8 fok között, a tartósabban ködös keleti területeken 0 fok közelében valószínű.

Kecskeméten hajnalban -2, délután +2 fok várható. Csapadékmentes, de párás, ködös időnk lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!