Kecskemét és környéke

2012.01.07. 23:54

Kocsis Tibó ma Kecskeméten énekel

Kecskemét - Rég várt pillanat érkezik el ma délután Kocsis Tibor életében. Az X-Faktor győztese ugyanis vasárnap délután kecskeméti színpadon énekel.

Gál Orsolya

Az X-Faktor döntőseinek turnébusza ma délután Kecskemétre gördül be. A tehetségkutató győztesének életében különösen fontos állomás ez, hiszen [namelink name="Kocsis Tibor"] néhány éve még a város Kulturális Központjában dolgozott.

- Már nagyon várom ezt a koncertet. Adós vagyok ezzel azoknak, akik szurkoltak értem - mondta a delmagyar.hu-nak Kocsis Tibó. - A családom és a barátaim is eljönnek a koncertre, úgyhogy különösen fontos nap ez számomra – emelte ki a lajosmizsei énekes.

Kocsis Tibor álma valóra válik.

Kocsis Tibor álma valóra válik: Kecskeméten ad koncertet versenytársaival együtt.
Hogy milyen dalokat énekel ma délután Tibó a Messzi István Sportcsarnokban, egyelőre maradjon titok, de annyit elárult, hogy a műsorban elhangzott számok közül jó párat újra hallhatunk majd tőle. – Mindegyik dal, amit mára választottam, valamiért fontos számomra. A koncerteken egyébként azt tapasztaltam, hogy a közönség nagyon szereti, ha magyar dalokat énekelek, de a Queen nóta és a Feeling good című szám is mindig sikert arat – árulta el Tibó.

Aki szeretne néhány autogramot begyűjteni az X-Faktorosoktól, azoknak érdemes lesz délután a Malom bevásárlóközponthoz elmenniük, ahol dedikálnak majd az énekesek. – Nagyon jó érzés számunkra, hogy találkozhatunk ilyenkor személyesen is azokkal, akik otthon, a tévéképernyők előtt drukkoltak nekünk – tette hozzá Tibó, aki a közeljövőben szeretne még koncertezni Kecskeméten, sőt a szülővárosában, Lajosmizsén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!