Kecskemét és környéke

2010.12.28. 09:53

Maradhat a szánkó - még hidegebb lesz

Kecskemét - A következő napokban tovább hűl a levegő Kecskemét térségében; a legfrissebb előrejelzések szerint hajnalonként -18 Celsius-fok is lehet a városban.

Delmagyar.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, kedd hajnalban -15 Celsius-fokot mértek Kecskemét térségében, amely az idei tél második leghidegebb reggelének számít. Bács-Kiskun megye székhelyén idén decemberben 19-én hajnalban volt a leghidegebb, akkor -16 Celsius-fokot mértek a városban. A meteorológusok előrejelzései alapján a következő napokban még hidegebb lehet, szerdán és csütörtökön is folytatódik a hideg levegő beáramlása a Kárpát-medencébe. A december 28-i hidegrekordot egyébként Miskolc tartja -25 fokkal, amit 1923-ban mértek. Ezen a napon mértek már viszont +16,5 fokot is, mégpedig 1987-ben Sopronhorpácson.

A legfrissebb meteorológiai előrejelzések alapján a következő napokban a mainál is zordabb időjárás lesz Kecskeméten, ugyanis hajnalonként akár -18 Celsius fok is lehet, és nappal is csak -5 fokig kúszik majd fel a hőmérők higanyszála.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!