Kecskemét és környéke

2012.12.05. 14:37

Pintér Attila kiszúrt magának egy csatárt az NB I-ben

Kecskemét - Csak nyártól szerepel a magyar bajnokságban Rafael Burgos, de az utóbbi hetekben bizonyította, hogy megérte őt Kecskemétre szerződtetni.

Delmagyar.hu

Teljesítményére többen is felfigyeltek, úgy tudjuk, hogy a légiós játéka Pintér Attila tetszését különösen elnyerte, így nem lenne meglepő, ha az ETO tenne kísérletet arra, hogy megszerezze a támadót. A salvadori válogatott futballista az osztrák Ried kölcsönjátékosaként futballozik a KTE-nél.

Rafael Burgos

Rafael Burgos
A pepsifoci.hu információi szerint a jelenlegi éllovas szakvezetőjének a szeme igencsak megakadt az utóbbi időben remekül teljesítő Rafael Burgos teljesítményén. Pintér Attila nagyon jó véleménnyel van a támadóról, ezek után nem lenne meglepő, ha az ETO lépéseket tenne a télen annak érdekében, hogy Burgost megszerezze.

Azt egyébként már többször is jelezték a Győri ETO illetékesei, hogy a tél legfontosabb célja az átigazolási piacon számukra a támadó szekció megerősítése, ezen belül is az, hogy egy vagy inkább két minőségi befejező csatárt tudjanak szerződtetni, a napokban Lencse László és Priskin Tamás neve is felmerült esetleges jelöltként.

Bár Burgos nem klasszikus befejező csatár, ennek ellenére sem kizárt az, hogy Pintér Attila szorgalmazhatja a Kecskeméten remek őszt produkáló játékos megszerzését. A salvadori válogatott támadó csak szeptember legvégén mutatkozott be az NB I-ben, de azóta alapembere lett a Kecskemétnek, amelyben hét meccsen két gólt szerzett, de gólpasszai is akadtak.

Rafael Edgardo Burgos egyébként az osztrák Josko Ried kölcsönjátékosaként szerepel Kecskeméten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!