Kecskemét és környéke

2012.04.13. 11:16

Súlyos sérültek az 5-ös főúton történt balesetben - galéria

Két ember megsérült, mikor két személyautó és egy furgon karambolozott Kecskemétnél. Az 5-ös főutat a mentés idejére lezárták. <br> <br>

Delmagyar.hu

Ma reggel, az 5-ös számú főúton a 107-es km szelvénynél, Kiskunfélegyháza közelében egy kocsisor miatt lassító Mazda típusú személygépkocsiba ütközött hátulról egy VW Passat személygépkocsi, ami ezzel a Mazdát átlökte a szemközti sávba, ahol az frontálisan ütközött a szemből érkező Ford Transit tehergépkocsival – tájékoztatta a delmagyar.hu-t dr. Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetben a Mazdában ülő három személy nem sérült, míg a Passatot vezető és egyedül utazó 22 éves férfi súlyosan sérült. Őt a tűzoltóknak kellett kivágni az autóból.

Súlyos baleset az 5-ös főúton Kiskunfélegyháza közelében - Fotók: Donka ferenc MTI


A Ford Transitban utazó két férfit is elvitték a mentősök, egyikük sérülése az elsődleges adatok szerint súlyos. A baleset helyszínelésének idejére, várhatóan kb. 1,5 órára a főút ezen szakasza teljes egészében lezárásra került. A terelést a helyszínre irányított járőrök végzik. A baleset körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

A baleset pénteken reggel történt az 5-ös út 107-es kilométerénél, a Kecskemét és Kiskunfélegyháza közötti szakaszon. Egy Volkswagen Passat belerohant az előtte haladó autóba, s azt átlökte a szemközti sávba. Az átlökött Mazdába egy Ford Transit rohant bele szemből.

Az ütközésnek - az elsődleges információk szerint - két súlyos sérültje van: a frontálisan ütköző személyautó vezetője, valamint a furgonos is a roncsok közé szorult. A sérülteket a tűzoltók próbálják kiszabadítani. A mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!