Kecskemét és környéke

2011.02.07. 19:34

Vastag Csaba Kecskeméten ette élete legjobb hamburgerét

Kecskemét - Bár Vastag Csaba csupán a testvérét Tamást vitte a tehetségkutató válogatójára, hirtelen úgy döntött, maga is elindul a versenyen. A veszprémi fiú onnantól kezdve, hogy éneklés közben váratlanul felugrott az egyik mentor, Keresztes Ildikó asztalára, megállíthatatlan volt a döntőig. Az X Faktor nyertese, Mister X február 9-én Kecskemétre érkezik, és a Kulturális Központban ad koncertet.

Gál Orsolya

A műsor döntője óta óriási tempóval száguld az X-Faktor gépezet. A tehetségkutató énekesei egyik fellépésről a másikra rohannak, interjúk, forgatások sora követi egymást. Az X-Faktor nyertesének, Vastag Csabának a döntő óta jóformán öt perce sem volt arra, hogy leüljön és pihenjen. - A koncertek mellett elkezdtem dolgozni a lemezemen. Már a műsorban is nagyon sokféle stílust igyekeztem megmutatni, és ez fog tükröződni a készülő albumon is. Szeretnék egy széles spektrumot bemutató, színes lemezt készíteni, amiben mindenki megtalálja a kedvére valót - tudtuk meg az X-Faktor győztesétől. Csaba bár maga is nagyon elfoglalt, de a tehetségkutató mindegyik versenyzőjének azt kívánja, hogy most még jó ideig ne legyen idejük pihenni. Ez ugyanis azt jelenti, hogy van kikért dolgozni.

Bele sem mert gondolni, hogy nyerhet

Bár a sármos énekes véletlenül csöppent a tehetségkutatóba, onnantól kezdve, hogy ráírta nevét a jelentkezési lapra, nagyon komolyan vette a versenyt. Arra azonban nem gondolt, hogy ő nyeri meg a tehetségkutatót. - Igyekeztem mindent a tőlem telhető legjobban tenni. Mindig csak a következő dalt és a következő adást láttam magam előtt. Abba, hogy valamelyikünk megnyerheti a versenyt, egyikünk sem mert belegondolni - árulta el az énekes, akinek a versenyben öccsével, Tamással is párbajoznia kellett.

A sármos énekes véletlenül csöppent a tehetségkutatóba. fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám.

A sármos énekes véletlenül csöppent a tehetségkutatóba. fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám.
A műsorban kiderült, mennyire erős szálak fűzik össze a két Vastag testvért. Csaba nagyon szeretne együtt dolgozni Tomival. Bár közös lemezt nem terveznek, de közös dalokat igen. - Ez a verseny egy sokkal mélyebb kapcsolatot alakított ki közöttünk. Nem csak kistestvér-báty viszony csupán, hanem egy őszinte barátság a miénk. Ez pedig nagyon jó dolog - mondta Csaba, akitől megtudtuk, reméli, hogy szüleik nagyon boldogok sikereik láttán. Mister X azonban most alig találkozik velük, karácsonykor is csupán másfél órát tudott otthon tölteni.

Sokszor sütnek-főznek nekik

Csabát és a tehetségkutató többi felfedezettjét rengeteg rajongó veszi körül. - Nagyon aranyosak az emberek, kedvesen közelednek hozzánk. Ha van egy kis időnk, nem kell továbbrohannunk, szívesen beszélgetünk velük. Csokival, plüssállatokkal halmoznak el bennünket, és sokszor sütnek, főznek is nekünk. Minden ajándéknak nagyon örülök, de legjobban azoknak, amiket saját kezükkel készítenek azok, akik kedvelnek bennünket. A gyerekek gyakran rajzolnak nekünk, és ezeket a kis alkotásokat otthon gyűjtöm is - mondta Csaba.

Csaba elmondása szerint Kecskeméten ette eddigi legjobb hamburgerét. fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám.

Csaba elmondása szerint Kecskeméten ette eddigi legjobb hamburgerét. fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám.
Mister X-től megtudtuk, többször járt már Kecskeméten - Kimondottam szeretem ezt a várost. Sőt, Kecskeméten ettem életem eddigi legjobb hamburgerét és gyrosát - tette hozzá Csaba.

A tehetségkutató győztese február 9-én a hírös városba érkezik, és testvérével, Tomival, a műsor legjobb női hangjával, Janicsák Vecával, valamint az X-Faktor energiabombájával, Király L. Norbival ad két teltházas koncertet a Kulturális Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!