Kecskemét és környéke

2011.02.25. 22:48

VV Anikó: néhány vetkőzés és meg sem kottyan a lakáshitel

Baja - Havi 40-50 ezer forintos lakáshitelt törleszt a Való Világ fekete bombázója, Nádai Anikó. A részletek fizetéséről a családja gondoskodik, amíg a lány a villalakókat és a tévénézőket boldogítja.

Delmagyar.hu

Szakértők szerint Anikót mesés modellkarrier várja a villán kívül, így ha abból indulunk ki, hogy a kizárt VV Zsuzsi mennyit kapott a nyuszis magazinban megjelent képekért, Anikónak sem sokáig fájhat majd a feje a lakáshitele miatt, ha búcsút int a villának.

A 22 éves bajai lány a beköltözés előtt nem tudott annyit összespórolni, hogy akár fél évre előre fedezze a lakáshitel törlesztését. A család összefogott és ők fizetik a bank felé a részleteket, amíg a lány az RTL Klub valóságshowjában tölti a mindennapjait. A bátyja elmondása szerint Anikó néhány évvel ezelőtt vásárolt egy lakást magának, de mivel a keresetéből nem tudta a teljes vételárat kifizetni, kölcsönt kellett felvennie a banktól. Havonta körülbelül 40-50 ezer forintot kell törleszteni, ami nem okozhat gondot a villalakónak, ha kihasználja a villalét után adódó lehetőségeket.

Anikó azonban akkor is a játék nagy nyertesei között lesz, ha a döntő előtt kiszavazzák, ugyanis a csinos bajai lányt tárt karokkal várja a modellszakma.

Anikó akkor is a játék nagy nyertesei között lesz, ha a döntő előtt kiszavazzák, ugyanis a csinos bajai lányt tárt karokkal várja a modellszakma.

Gondoljunk csak arra, hogy a villából kizárt [namelink name="Márki Zsuzsi"] még fel sem ocsúdott a szigorú - de jogos - döntést követően, amikor a nyuszis magazin felkérte egy fotózásra. A villa bombanője évekkel ezelőtt már ledobta a textilt a magazin fotósa előtt, de most az akkori gázsi háromszorosát kérte a vetkőzésért. A képekért állítólag 700 ezer forint ütötte a celeb markát, nagyobb népszerűségének köszönhetően Anikó akár egymilliót is kaphat. Ez az összeg ugyan elmarad [namelink name="Liptai Claudia"] hárommilliós csúcsgázsijától, de két évre biztosan fedezné a lakáshitel részleteket és akkor még nem számoltunk az egyéb felkérésekből származó bevételekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!