Kecskeméti tudósító

2011.12.22. 09:29

Kidobott budival játszanak a gyerekek - fotó

Címkék#Kecskemét

Kecskemét - Napok óta árválkodik egy nem oda illő fehér tárgy Kecskeméten a Széchenyi városban egy parkos részen. Az emberek megnézik, a gyerekek arrébb viszik.

Delmagyar.hu

Néha helyet változtat, megfordul, de lényegében nem kerül oda ahova való lenne – írja a delmagyar.hu olvasó-tudósítója, frankie63. Érdekes kérdés ki hagyhatta el, mert a város képébe nagyon nem illik bele. Igen egy WC csészéről van szó. Azt, hogy ki miért gondolta, hogy ilyen módon majd megoldódik a slozis problémája az nagyot tévedett ugyanis még mindig ott van. Valaki szó szerint vette, hogy hív a természet. Ilyenkor gondolkodik el az ember, akkor most milyen emberek lakják a környéket.

Kidobott WC csésze a kecskeméti lakótelepen. Olvasói fotó.

Kidobott WC csésze a kecskeméti lakótelepen. Olvasói fotó.
Na most akkor jön az egyszeri hétköznapi ember, aki meglátja mit árválkodik itt ez. Tüntessük már el innen. Hosszas fejvakarás után rájön, hogy igen, de hova. Szelektív kukáknál nincs olyan hogy porcelán. A lakóházak előtti konténerek már csak viccből vannak kitéve mert akkorák, hogy szinte semmi nem fér bele. Na most ha az ember pedig a kuka mellé teszi, akkor a szemetesek reggeli hangulatára bízzák a döntést, megy e a kocsiba vagy marad ott. Na most akkor hova is kéne ezt juttatni? Kocsikázzon vele pár órát az aki segíteni akar? Várom erre a válaszokat... Megjegyzem a lakóház előtti kuka mellé tettem hátha csoda történik... A fehér tárgy jövője már nem a mi kezünkben van... – írja olvasónk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!