Kék hírek

2010.01.18. 10:11

Baleset a 74-es főúton - három sérült

Három ember megsérült, amikor egy teherautó a jeges úton megcsúszva nekiütközött egy kamionnak hétfő reggel a 74-es főúton - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.

A Magyarszentmiklós és Magyarszerdahely közötti útszakaszon, a 12-es kilométer közelében frontálisan ütközött össze a két jármű. A kisteherautó a lefagyott úttesten valószínűleg megcsúszott, ezért hajtott neki a szemből érkező kamionnak.

A kamion sofőrje, aki karcolás nélkül megúszta az ütközést, azt mondta: a teherautó ide-oda csúszkált az úton, mielőtt a nagyobb járműnek ütközött. A járművek az út két oldalán lévő árokba csapódtak.

A tehergépkocsiban hárman foglaltak helyet, egyikük ki tudott mászni, de két utastársa az utasfülkébe szorult, őket a tűzoltók segítségével emelték ki a roncsból. Az első információk szerint a mentők mindegyiküket súlyos állapotban szállították kórházba.

A jármű maradványai alapján valószínűsíthető, hogy a biztonsági övet nem használták.

A 74-es főutat a helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrök lezárták, a forgalmat elterelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!