Kék hírek

2014.03.06. 09:26

Luxusban: havi több tízezret költ telefonálásra a Hummeres gázoló

A Szegeden raboskodó rendőrgyilkosságért ülő Thomas B.-nek igazi rajongótábora van egy osztrák honlapon.

Az apátfalvi rendőrgázolásért letartóztatott osztrák Thomas B. átlagon felüli összeget költ arra, hogy szeretteivel tartsa a kapcsolatot - tudta meg a Bors.

Emberölés

Thomas B. 2012. október 11-én gázolta halálra az őt igazoltatni akaró motoros rendőrt, ­Kenéz Imrét. A büntetőperben az ügyészség hivatalos személy ellen elkövetett emberölés, intézkedést végrehajtó rendőr sérelmére, felfegyverkezve, folytatólagosan elkövetett, ­hivatalos személy elleni erőszak és közúti ­veszélyeztetés bűntettével vádolja.

A lap azt írja, hogy a férfina  furcsa módon igazi rajongótábora van Ausztriában, pártolói a free-chevytom nevű Facebook-oldalon buzdítják őt kitartásra. Felhívás is megjelent, amely tippeket is ad, miképp segíthetik Thomas B.-t, aki hétköznap tíz percet telefonálhat, ez pedig havonta körülbelül 100 euróba (32 ezer forint) kerül. További 50 eurót (16 ezer forint) levelezésre, bélyegekre költ, a honlap gazdái arra kérik a „rajongókat", ha tehetik, segítsék.

A honlapról olyan érdekességeket is megtudunk, mint hogy nemrég a börtönben ünnepelte a gázoló a születésnapját, és ehhez a fájdalmas ünnephez még hozzájön az is, hogy egy éve fogfájással küzd, de a konzul állítólag kijárta neki, hogy kezelésre szállítsák, ám a kezelés és a szállítás költségeit neki kell állni. Amiben persze a pártfogók ugyancsak segítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!