Kék hírek

2015.04.10. 17:37

Elkapták a brutális beteghordókat

A két férfi április 4-én a Merényi Gusztáv Kórház baleseti ambulanciájának folyosóján bántalmazott egy beteget. Egyiküket a lakásán fogták el, a másik önként jelentkezett.


Egy idős férfi tett bejelentést a rendőrségen április 9-én délelőtt, miszerint április 4-én egy ferencvárosi kórházban bántalmazták. A férfinak csak emlékképei voltak a történtekről, de állítása szerint az esetről egy a folyosón tartózkodó személy videó felvételt készített.

Az esetről a TV2 is beszámolt, a bántalmazásról készült videót pedig közzétette.



A rendőrök a gyanúsítottakat néhány órán belül azonosították, ismert lakcímeiken ellenőrizték őket. Egyiküket, a 45 éves H. Józsefet április 9-én 23 órakor Budapest VIII. kerületi tartózkodási helyén elfogták.

Társa Cs. Csaba nem tartózkodott a lakcímén, ezért ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. A férfi tudomására jutott, hogy a rendőrség keresi, ezért április 10-én hajnalban önként jelentkezett a kerületi rendőrkapitányságon.

A kórházi alkalmazottakat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfiakkal szemben a további eljárást, közfeladatot ellátó személy eljárásában elkövetett bántalmazás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a BRFK Bűnügyi Főosztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!