Kék hírek

2010.10.31. 17:46

Baleset az M7-esen

Balatonfőkajár - Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap délután Balatonfőkajár közelében.

Delmagyar.hu

A jármű vezetője súlyosan, míg egy utas könnyebben megsérült, a külső sávot lezárták a forgalom elől - közölte a rendőrség. A külső sávban haladó autó vezetője a belső sávból elé sorolt jármű miatt jobbra rántotta a kormány és a szalagkorlátnak ütközött - számolt be a baleset okáról a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

[namelink name="Bíró Gábor"] közlése szerint az autóban egy család utazott. A járművet a feleség vezette, aki súlyosan megsérült. A mellette ülő férje könnyebb sérüléseket szenvedett, míg a hátsó ülésen utazó kisgyermek nem sérült meg. A sajtóreferens tájékoztatása szerint a 15 óra után történt balesetet követően mintegy 50 percig mindkét sávot lezárták, a forgalom 16 óra után a belső sávon haladhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!