Kék hírek

2009.05.14. 09:42

Egy halott, három sérült a kecskeméti balesetben

Kecskemét - Egy halottja, két súlyos és egy könnyebb sérültje van a Kecskemét határában történt csütörtök reggeli balesetnek.

Delmagyar.hu

A vétlen autóban ülő kecskeméti férfi vesztette életét csütörtök reggel a Kecskemét határában történt balesetben. Felesége és egy másik autó két utasa kórházba került.

A baleset akkor történt, amikor a 44-es főúton Kecskeméttől néhány kilométerre a város felé tartó egyik autós balra akart kanyarodni, így lassított. A mögötte érkező kocsi sofőrje azonban későn vette ezt észre és hogy ne rohanjon bele hátulról, elrántott a kormányt. Átsodródott azonban a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkezővel - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A vétlen autót vezető 56 éves kecskeméti férfi a balesetben életét vesztette. Felesége - feltehetően - súlyos sérülésekkel kórházba került csakúgy, mint a másik kocsi két utasa.

A rendőrségi helyszínelés még tart, a főút mellett futó szervizúton ugyanakkor haladhat a forgalom - tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!