Kék hírek

2019.06.17. 20:05

Emberölés Biatorbágyon: a gyanú szerint egy 20 éves férfi megölte a 18 éves húgát, búzatáblában rejtőzött el

Polgárőrök segítségével fogták el a feltételezett elkövetőt a rendőrök.

Munkatársunktól

Elfogták a rendőrök azt a biatorbágyi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta húgát - közölte a rendőrség hétfő este a honlapján.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai lovas polgárőrök segítségével a bűncselekmény helyszíntől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve találták meg a 20 éves férfit.

Bűnügyi helyszínelő Biatorbágyon, ahol megöltek egy 18 éves nőt 2019. június 17-én. Fotó: MTI

Bűnügyi helyszínelő Biatorbágyon, ahol megöltek egy 18 éves nőt 2019. június 17-én.

Fotó: MTI

A férfi délelőtt egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő életét vesztette. A férfi elmenekült, a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene.


Az ügyben a PMRFK emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - olvasható a közleményben.


Korábban írtuk:


Nagy erőkkel keresik a rendőrök a 20 esztendős Sz. J. L.-t, aki a gyanú szerint hétfőn megölte 18 éves húgát Biatorbágyon - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendőr és rendőrautó Biatorbágyon, ahol megöltek egy 18 éves nőt 2019. június 17-én. Fotók: MTI

Rendőr és rendőrautó Biatorbágyon, ahol megöltek egy 18 éves nőt 2019. június 17-én.

Fotók: MTI

A police.hu-n olvasható közlemény szerint megalapozott a gyanú arra, hogy június 17-én délelőtt a 20 éves Sz. J. L. egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 esztendős húgát, hogy a fiatal nő ennek következtében életét vesztette. A férfi ezután a helyszínről elmenekült, ellene a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki és jelenleg is nagy erőkkel keresik.

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!