Kék hírek

2013.07.05. 09:36

Halálos késelés Szolnokon: két órán belül elfogták a feltételezett tettest

Két órán belül elfogták azt a hajléktalan férfit, aki szóváltást követően mellkason szúrta egy társát Szolnokon, majd elmenekült a helyszínről.

Két órán belül elfogták azt a hajléktalan férfit, aki szóváltást követően mellkason szúrta egy társát Szolnokon, majd elmenekült a helyszínről - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. László 59 éves hajléktalan ellen.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján csütörtök este három, ugyancsak otthontalan társával együtt italozott Szolnokon, a Városmajor úton. A társaság két tagja szóváltásba keveredett, majd egyikük - a gyanú szerint N. László - mellkason szúrta a másik férfit. A tettes elmenekült, a sértett a helyszínen életét vesztette - tette hozzá a szóvivő.

Jelezte: a rendőrök a bűncselekmény bejelentését követő két órán belül azonosították, felkutatták, majd Szolnokon, egy erdős területen elfogták a feltételezett támadót. N. Lászlót előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra, kihallgatása megkezdődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!