Kék hírek

2014.03.04. 10:31

Két bejelentés két holttest: Zuglóban és Kőbányán

A két eset nem függ össze, a Kőbányán talált fiatal nő ügyáben emberölés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség.

MTI

Holtan találtak egy fiatal nőt keddre virradóra Budapesten, Kőbányán. A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője kedd reggel az MTI-vel.

[namelink name="Bognár Kinga"] elmondta: kora reggel bejelentés érkezett arról, hogy egy ismeretlen személyazonosságú nő holttestére bukkantak Kőbányán. A rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ismeretlen női holttestet találtak Kőbűnyán. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán (galéria)


Bognár Kinga azt is elmondta, hogy érkezett egy másik bejelentés is, mely szerint Zuglóban is találtak egy holttestet. A két eset között azonban nincs összefüggés.

A rendőrség a honlapján azt írta: a Budapesti Rendőr-főkapitányságra kora reggel két holttestről érkezett bejelentés. A BRFK munkatársai megállapították, hogy a Budapest X. kerületi Zágrábi utcában talált, egyelőre ismeretlen személyazonosságú fiatal nőt megölték. A XIV. kerületi lakásában talált idős férfi azonban öngyilkos lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!