Kék hírek

2009.10.08. 18:52

Meghalt a megvert somogyhatvani gyalogosok egyike

Belehalt sérüléseibe azon gyalogosok egyike, akiket korábban egy autós bántalmazott Somogyhatvanban, amiért integetett neki, hogy túl gyorsan hajt.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel csütörtökön azt közölte: a férfi szerdán a kórházban hunyt el, ahova az esetet követően életveszélyes sérülésekkel szállították. A rendőr százados hozzátette, hogy a rendőrség már nem életveszélyt, hanem halált okozó testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben és keresi az elkövetőt, kézre kerítéséért a nyomravezető 300 ezer forint jutalmat kaphat.

A szóvivő elmondta: a gyanúsítottról annyit tudni, hogy 30 év körüli, 180-190 centiméter magas, erős testalkatú férfi, a haja a tett elkövetésekor rövidre volt nyírva, s egy olyan ezüst színű Audi személygépkocsival hajtott el a helyszínről, melynek oldalán fekete színű díszléc található.

Az eset szeptember 26-án történt. Az autós már elhaladt a járókelők mellett, de az integetés annyira feldühítette őt, hogy visszatolatott, és rájuk támadt. Megütötte és megrúgta a két férfit, egyikük súlyos, életveszélyes, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!