Bulvár, celeb

2013.01.24. 17:25

A Da Vinci kód szuper nézettséget hozott a SuperTV2-n

Január 23-án rekordot döntött a SuperTV2 nézettsége! A csatorna tavaly novemberi indulása óta az egész napot és legnézettebb műsort vizsgálva is csúcsot döntött. A SuperTV2 a Da Vinci kód sugárzási ideje alatt maga mögé utasította a Film+ csatornát, a Viasatot és az M1-et is.

munkatársunktól

Kiemelkedő nézettséggel büszkélkedhet a SuperTV2! Január 23-án a 18-49-es célcsoportot vizsgálva a csatorna napi átlagos közönségaránya 2,16% volt, amellyel megelőzte az RTLII-t és a Story TV-t is. Jól teljesített a Jóban Rosszban tegnapi epizódja, amely 2.4%-os közönségaránnyal remekelt, ám a rekordot – 4,58%-os share-rel – a fél tíztől vetített Da Vinci kód állította fel és lett a csatorna eddigi legnézettebb műsora. A film alatt a SuperTV2 a 18-49-es korosztályt vizsgálva az ország 4. legnézettebb televíziója volt, olyan csatornákat maga mögé utasítva, mint a Film+, a Viasat és az M1.


A cégcsoport programinvesztíciójának köszönhetően még több - a Da Vinci kódhoz hasonló - nagysikerű, közönségkedvenc film várható a SuperTV2-n, emellett pedig olyan nagyszabású, szórakoztató műsor is látható lesz a csatornán, mint a február 10-én induló A Nagy Duett.

A fenti eredmények megerősítik, hogy a SuperTV2 rövid idő alatt a nézők számára is kedvelt, szórakoztató csatornává vált és a TV2-csoport csatornaportfóliója megkerülhetetlen szereplője a televíziós piacnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!